FACILITEITEN
L’Austral is het zusterschip van Le Boréal en is één van de nieuwere schepen van de rederij. L'Austral heeft 6 dekken en is voorzien van een salon, een boordwinkel, een theater, een fitnessruimte, een schoonheidssalon, een massageruimte waar u kunt genieten van een ontspannende massage, een kapsalon,een zwembad, een bibliotheek, een internetruimte en een casino.

Aan boord zijn er twee verschillende restaurants, waaronder een gastronomisch en een grillrestaurants waar Franse koks de heerlijkste gerechten bereiden. Er zijn twee lounges, een openlucht bar op het zonnedek en een cocktailbar.

HUTTEN EN SUITES
Het schip beschikt over 132 hutten die variëren van standaardhutten tot Prestige suites en Deluxe suites. Alle hutten bieden zicht op zee, zodat u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Tevens beschikt het schip ook over aangrenzende hutten die aan elkaar gekoppeld kunnen worden, wat ideaal is voor gezinnen. Alle hutten zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, 2 benedenbedden die omgevormd kunnen worden tot een kingsize bed, minibar, flatscreen satelliet-TV, schrijftafel, iPod station, kluisje, haardroger, badjassen, telefoon, WiFi en badkamer met toilet en douche of bad.

De superior hutten op dek 3 zijn 21 m² groot, de deluxe hutten op dek 3 zijn 18,5 m² groot (exclusief balkon van 4 m²), de prestige hutten zijn 18,5 m² groot (exclusief balkon van 4 m²), de prestige suites zijn 37 m² groot (exclusief balkon van 8 m²), de deluxe suites zijn 27 m² groot (exclusief balkon van 5 m²) en de owner's suites zijn 45 m² groot (exclusief balkon van 9 m²).

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution