FACILITEITEN
Le Boréal heeft 6 dekken en is voorzien van een marina, een salon, een boordwinkel, een theater, een fitnessruimte, een schoonheidssalon, een massageruimte, een kapsalon,een zwembad, een bibliotheek, een internetruimte, een panoramisch salon met terras en een openluchtbar op het zonnedek.

Van een kleine snack tot een zevengangen diner: u komt niets te kort aan boord! Alle maaltijden zijn van zeer hoog niveau. Het schip beschikt over twee restaurants; restaurant Gastronomique voor ontbijt, lunch en diner. In dit elegante hoofdrestaurant wisselen de menu’s dagelijks en heeft u de keuze uit diverse voor,- hoofd- en nagerechten die inbegrepen zijn in de prijs. Ontbijt en lunch worden in buffetvorm geserveerd. Alle maaltijden hier worden in een open seating zonder vaste tafelreservering geserveerd. Tijdens lunch en diner zijn de huiswijnen inbegrepen in de reissom. Verder beschikt het schip over het Grill Restaurant voor ontbijt en lunch. In de avond kunt u hier veelal terecht voor een overheerlijk themadiner.

Bovendien biedt het schip 24-uurs roomservice aan dat u telefonisch of via een speciaal bestelformulier kunt bestellen. Roomservice (m.u.v. drankjes) is inbegrepen bij de reissom, maar een kleine fooi wordt zeer op prijs gesteld.

HUTTEN EN SUITES
De 132 hutten zijn ingedeeld in 6 categorieën. Alle hutten zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, 2 benedenbedden die omgevormd kunnen worden tot een king size bed, minibar, flatscreen satelliet-TV, schrijftafel, iPod station, video on demand, kluisje, haardroger, badjassen, direct-dial telefoon, stopcontacten van 110/220 volt, WiFi en badkamer met toilet en douche of bad.

De superior hutten op dek 3 zijn 21 m² groot, de deluxe hutten op dek 3 zijn 18,5 m² groot (exclusief balkon van 4 m²), de prestige hutten zijn 18,5 m² groot (exclusief balkon van 4 m²), de prestige suites zijn 37 m² groot (exclusief balkon van 8 m²), de deluxe suites zijn 27 m² groot (exclusief balkon van 5 m²) en de owner's suites zijn 45 m² groot (exclusief balkon van 9 m²).

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution