FACILITEITEN
Le Lyrial beschikt over 122 hutten en biedt plaats voor zo'n 244 passagiers. Verder beschikt het schip over 2 restaurants, waaronder een gastronomisch en een grillrestaurant, een zwembad met ligbedden en handdoeken, spa, fitnessruimte, bibliotheek, winkel, kapper en het Sothys Beauty Corner. Verder beschikt het schip over een zeer stijlvolle lounge met dansvloer, een theater, een gezellige panoramabar en een bijzonder uitnodigende buitenbar met terras (alleen in warmere vaargebieden geopend). Voor en na het diner is de Main Lounge een populaire ontmoetingsplek voor een drankje.

HUTTEN EN SUITES
Alle hutten hebben zeezicht en zijn ingericht door Franse ontwerpers, waarbij men voornamelijk voor blauwe tinten heeft gekozen. 

Superior hut
Een Superior hut heeft een oppervlakte van ca. 21 m² en is van alle gemakken voorzien. De elegant ingerichte hutten beschikken o.a. over een groot venster, tweepersoonsbed, flatscreen tv, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer, kluisje en föhn. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Deluxe hut
Een Deluxe hut heeft een oppervlakte van ca. 18 m² en met een balkon van ca. 4 m². De elegant ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, flatscreen tv, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer, kluisje en föhn. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Deluxe suite
Een Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ca. 27 m² met een balkon van ca. 5 m². De elegant ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, flatscreen tv, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer, een bank met salontafel, kluisje en föhn. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Grand Deluxe Suite
Een Grand Deluxe Suite heeft een oppervlakte van ca. 45 m² met een balkon van ca. 9 m². De elegant ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, een flatscreen tv, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer met groot bad, een bank met salontafel, eettafel met stoelen, kluisje en föhn. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Owner Suite
Een Owner’s Suite heeft een oppervlakte van ca. 55 m² met een panoramisch balkon van ca. 12 m². De door Franse designers elegant ingerichte hutten beschikken o.a. over een tweepersoonsbed, twee flatscreen tv’s, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer met groot bad, een bank met salontafel, eettafel met stoelen, kluisje en föhn. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.twee flatscreen tv’s, airconditioning, minibar, een uitgebreide badkamer met groot bad, een bank met salontafel, eettafel met stoelen, kluisje en föhn. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution