• Rust en sereniteit

  • Gourmet dining

  • Watersporten

Intiem cruisen in ultieme weelde met de SeaDream Yacht Club. De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring: een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst
verheven zijn.

Aan boord van de Seadream I of II bent u in het gezelschap van maximaal 112 medepassagiers. Veelal actieve mensen met de nodige reiservaring, die zich niet prettig voelen aan boord van de grotere cruiseschepen en zich in een informele maar uiterst comfortabele omgeving thuis voelen. Hier dus geen mensenmassa’s, geen rijen wachtenden, geen stress.

De SeaDream I en II bieden hun gasten ultieme, ongedwongen elegantie en maken de dromen van zelfs de meest verwende cruiseganger meer dan waar. Hier gaan privacy en vrijheid op uitnodigende wijze samen. U kunt wanneer u maar wilt genieten van rust en sereniteit.

En kiest u voor plezier en gezelligheid, dan hebben de SeaDream jachten ook van alles te bieden.
Verwacht bij SeaDream Yacht Club geen Broadway-shows, maar er zijn toch verrassend veel publieke ruimtes aan boord. Voor wie wil genieten en ontstressen kan dat: van complete rust tot en met het beoefenen van watersporten vanaf een uitklapbaar platform aan de achtersteven van beide schepen. Van kajaks tot zeilboten en van duikuitrusting tot waterski’s is op de schepen aanwezig.

De meest bezochte ruimtes zijn de lounge, de bibliotheek, de pianobar en het kleine casino. Ontspannen doet u bij het zwembad, in de jacuzzi, of in de uitstekende spa met massages, stoomdouches en een sauna. Zelfs een massage op het dek behoort tot de mogelijkheden. Voor actieve ontspanning is er een prachtige fitnessruimte voorzien van de modernste apparatuur.

U geniet van ‘gourmet dining’ in een elegante en ongedwongen sfeer. SeaDream valt regelmatig in de prijzen als het gaat om haar culinaire verzorging. Overheerlijke maaltijden, uiteraard met verse ingrediënten, worden à la minute voor u bereid en aan tafel heeft u alle tijd om te genieten van culinaire hoogstandjes vergezeld door goede wijnen. Goede tafelwijnen zijn inbegrepen, maar voor een grand cru is een aparte wijnkaart beschikbaar. U heeft de keuze om in de salon te dineren, maar kunt desgewenst ook kiezen voor een romantisch diner aan dek.

Van prachtige routes in het Caribisch-gebied tot een reis over de indrukwekkende Amazone, een droom wordt werkelijkheid!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution