FACILITEITEN
U wordt warm onthaald door de gastvrije en bekwame bemanning. Uw smaakpapillen worden verwend tijdens een van de maaltijden in de Dining Salon.

In de Top Of The Yacht Bar geniet u aan dek van muziek en de uitstekend bereide cocktails. Bij het zwembad kunt u op comfortabele stoelen genieten van een Starlit Movie. Op diverse afvaarten wordt de Seadream’s Champagne and Caviar Splash aangeboden. Op de Balinese bedden is het overdag heerlijk ontspannen, maar wilt u ‘s nachts onder de sterrenhemel slapen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Vanaf de Marina zijn er diverse watersporten te beoefenen w.o. zwemmen, snorkelen, waterskiën, kanoën of catamaranzeilen. Met de golfsimulator heeft u de keuze uit 30 golfbanen. In de Thaise Spa staan specialisten voor u klaar om u te verwennen. Tevens is er een fitnessruimte en bibliotheek aan boord.


SUITES
Yacht Club Stateroom, ca. 18 m2: panoramaraam, apart zitje, bureau, flatscreen-tv met dvd-speler, cdspeler en badkamer met douche.

Commodore Suite, ca. 36 m2: de Commodore Suite is een dubbele Yacht Club Stateroom, waar een ruime zithoek in wordt geplaatst. Hierdoor biedt het tevens twee volledige badkamers voor uzelf of uw gasten.

Admiral Suite, ca. 35 m2: de Admiral Suite is een ruime suite met luxe zithoek en eethoek voor 4 personen. De badkamer beschikt over een ligbad en voor eventuele gasten is er een gastentoilet.

Owner’s Suite, ca. 41 m2: de grootste suite aan boord van Seadream zijn de Owner’s Suites, deze beschikken naast de faciliteiten van voorgaande suites over een aparte slaapkamer en een badkamer met vanuit bad uitzicht op zee.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution