De all-in formule van Club Med

Een Club Med all inclusive vakantie biedt een formule op maat voor families, koppels, vrienden en singles. Wij doen het werk en u geniet optimaal van elk moment van uw vakantie, zonder zorgen over extra kosten.

Met 80 clubdorpen wereldwijd heeft Club Med een ruim aanbod aan ski- en zonvakanties. Ook cruises met de Club Med 2 garanderen een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Met het gezin

Bied uw kinderen een verrassende vakantie die hun nieuwsgierigheid prikkelt. Ze hebben hun eigen ontmoetingsruimtes. De activiteiten worden begeleid op een manier die bij hun leeftijd en persoonlijkheid past.

Met zijn tweeën

Een zeer luxueuze suite met jacuzzi, heerlijke, verrassende maaltijden, alles volledig in de lokale sfeer… Gun uzelf een onvergetelijke vakantie met zijn tweeën in een clubdorp met alle comfort. Geniet van elk moment in deze prachtige omgeving.

Met vrienden

Nodig uw vrienden uit om samen deel te nemen aan de sportieve activiteiten, om samen van een cocktail te genieten aan de rand van het zwembad of om 's avonds gezellig samen te feesten.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution