• Kindvriendelijke hotels

  • Op meer dan 6u vliegen van Brussel

  • Wereldwijde bestemmingen

Wilt u samen met uw kinderen heerlijk genieten van een strandvakantie op een tropisch eiland, ver weg van huis? Steeds meer mensen willen eens verder vliegen dan Spanje of Turkije, waarvoor ze kiezen voor een tropische bestemming. Er is veel afwisseling voor zowel u als voor de kinderen; bewonder bijvoorbeeld de prachtige tempels in Sri Lanka, of snorkel rondom de paradijselijke eilandjes in de Caraïben. Relax met een frisse cocktail en een ontspannend muziekje op één van de parelwitte stranden, of ga op ontdekking en maak kennis met de lokale cultuur en tal van specialiteiten. Elk land biedt tal van mogelijkheden voor het hele gezin!

Elke bestemming beschikt over verscheidene kindvriendelijke accommodaties, waarvan de meeste gelegen zijn aan het strand. Hierdoor kunnen kinderen zich prima vermaken door zandkastelen te bouwen of door te zwemmen in de zee, ook zijn de meeste hotels voorzien van een zwembad met eventueel een apart kinderbad. In Dubai kunnen kinderen zich zelfs volledig uitleven in een volledig uitgerust waterpark met tal van spectaculaire glijbanen. Vooral in de vakantieperiodes voorziet het hotel een kinderclub of een entertainmentprogramma met diverse activiteiten voor jong en oud!

Welke verre bestemmingen er geschikt zijn voor het gezin hangt natuurlijk af van de leeftijd van de kinderen en de voorzieningen die in een bepaald land aanwezig zijn. Daarom hebben we voor u een selectie gemaakt van interessante bestemmingen die ideaal zijn voor een zonvakantie met het hele gezin.

Kortom, de combinatie met een andere cultuur, de lokale specialiteiten en natuurlijk de stralende zon zorgen absoluut voor een onvergetelijke strandvakantie!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution