LIGGING
Het hotel is gelegen in de buurt van allerlei bezienswaardigheden. Ook heeft u de kans om Holetown en Bridgetown te verkennen. Op 40 minuten rijden bereikt u de luchthaven Grantley Adams International Airport.

SLAPEN
Alle kamers, suites en villa's zijn zeer ruim en comfortabel ingericht met elegant meubilair. U kunt verblijven in een Orchid Room met zicht op de prachtige bomen en bloemen, een (Luxury) Ocean Room met zicht op het strand. Tevens beschikt het hotel over verscheidene suites, waaronder de Dolphin Suite, dat beschikt over een grote woonkamer, terras met eethoek en een prachtige slaapkamer met een eigen badkamer en een balkon dat zicht biedt op de azuurblauwe wateren. Indien u verblijft in een Sandy Lane Suite heeft u volledige toegang tot alle faciliteiten van het hotel, waaronder tennis, golf, de Spa en watersporten. Verder kunt u ook verblijven in een villa, wat ideaal is voor families. 

TAFELEN
Het hotel beschikt over verscheidene bars en restaurants van topkwaliteit. Het restaurant L'Acajou serveert een Europese keuken, met nadruk op de Franse en de mediterrane keuken, dit in combinatie met enkele topwijnen. In het restaurant Bajan Blue geniet u van Europese, Caribische en Aziatische specialiteiten. De uitgebreide brunch op zondag is zeker een aanrader, net als de spectaculaire themabuffet avonden.

ONTSPANNEN
Voor kinderen van 3 tot 12 jaar is er de "Treehouse Club". Verder zijn er tal van sporten waar u niet genoeg van krijgt: tennis, watersporten & spa- en fitness faciliteiten. De Beach Club van het hotel biedt een breed scala aan watersporten onder begeleiding van gekwalificeerde begeleiders. Deze watersporten omvatten waterskiën, banaan boottochtjes, kajakken, catamaran zeilen, een uitstap om te zwemmen met schildpadden in het kristalheldere water van het Caribisch gebied. Alle niet-gemotoriseerde watersporten zijn gratis. 

Ook de uitdagende 36 hole golfbaan is een absolute topper.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution