De Caraïbische eilanden zijn een uitstekende bestemming voor een strandvakantie met kinderen! Witte stranden, wuivende palmen, turkooisblauwe oceanen en een indrukwekkende onderwaterwereld zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat. U kunt reizen naar zowel de grote bekende toeristische eilanden, of naar de kleinere rustige eilanden met een prachtige groene omgeving en bovendien weinig toeristen.

Indien u ook graag het eiland wil verkennen, kunt u uw strandvakantie goed combineren met verscheidene uitstapjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een jungle-tocht maken, watervallen bezoeken, verlaten strandjes verkennen, een boottocht maken met een glasbodemboot, snorkelen, duiken, mountainbiken of paardrijden. Genoeg activiteiten voor jong en oud! Ook heeft u de kans om te eilandhoppen; hierbij kunt u verscheidene eilanden bezoeken door te kiezen voor een rondreis of door verschillende hotels met elkaar te combineren.

De zuidoostelijke Caraïbische eilanden zijn het hele jaar te bezoeken. De beste periode is tijdens het droge seizoen van januari t/m april, wat ook wel de drukste periode is. Het regenseizoen van juni tot december is rustiger.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution