Dubai is één van de Arabische Emiraten en staat vooral bekend om zijn luxe, maar Dubai heeft veel meer te bieden dan enkel en alleen maar luxe. Naast gigantische shopping walhalla’s vindt u hier kindvriendelijke zandstranden en resorts met gigantische waterparken en een uitgebreid animatieaanbod; plezier is zeker en vast gegarandeerd!

Ondanks dat Dubai redelijk klein is, heeft u de keuze om te ontspannen aan meer dan 10 verschillende stranden, waarvan sommige zelfs volledig gelegen zijn in een natuurpark. Het grootste strand is het Al Mamzar Beach Park waar u maar liefst 5 zandstranden bij elkaar kunt vinden. Ook het Jumeirah Open Beach is een zeer populair strand, hier vindt u verschillende kindvriendelijke hotels aan het strand.

Wilt u liever eens een dagje afkoelen? Ga dan skiën in de grootste skihal ter wereld! Hier vindt u onder andere een skihal, snowboardpiste en zelfs pinguïns. Ook waterliefhebbers zullen zich zeker niet vervelen in Dubai, ga op uitstap naar het Wild Wide Waterpark of het Aquaventure park.

De beste reistijd is van november tot en met april. Rond deze periode liggen de temperaturen tussen de 25 en 30 graden, wat ideaal is voor een strandvakantie. In de zomermaanden kan het er erg heet worden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution