LIGGING
Dit schitterende hotel is meteen aan het strand gelegen, op 20 minuten rijden bereikt u het winkelcentrum Mall of the Emirates. De golfclub Emirates bevindt zich op 3 km van het hotel. Bovendien bereikt u de luchthaven Dubai World Central op ca. 45 km rijden van het hotel.

SLAPEN
Alle 1539 kamers en appartementen beschikken over een balkon met een prachtig uitzicht en zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche en een apart bad, minibar, zithoek, satelliettelevisie en thee- en koffiefaciliteiten. Het interieur bestaat uit Arabische invloeden en elementen die op de zee zijn geïnspireerd. 

TAFELEN
Het hotel beschikt over 15 restaurants, waaronder het restaurant Kaleidoscope met een uitgebreid internationaal buffet, het restaurants Saffron met een Aziatisch buffet en live-cooking, restaurant La Brasserie dat Franse specialiteiten serveert, restaurant Levantine waar u geniet van Arabische à-la-cartegerechten en restaurants Ronda Locatelli waar u tal van Italiaanse à-la-cartegerechten kunt proeven.  Het bekroonde restaurant Nobu serveert moderne Japanse specialiteiten met Arabische invloeden. Verder is het hotel voorzien van 6 bars en 2 snackbars.

ONTSPANNEN
Het hotel is voorzien van 2 buitenzwembaden, 1 kinderbad, een uitgebreid spacentrum waar u heerlijk kunt ontspannen in de jacuzzi, de sauna of het stoombad. Verder kunt u deelnemen aan sportieve activiteiten, waaronder aerobics, volleybal en fitness. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de tennisbaan, kanovaren en windsurfen.

Kinderen vermaken zich in het Aquaventure, het grootste waterpark van het Midden-Oosten, compleet met spannende glijbanen. Daarnaast is er een een kinderclub, een kinderdisco en een waterspeelplaats voor kinderen aanwezig. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution