Een vakantie naar Kaapverdië zorgt voor een onvergetelijke reiservaring! De zon schijnt het hele jaar door, wat Kaapverdië de ideale bestemming maakt om zowel te zonnen, te duiken als te surfen. Van uitgestrekte witte zandstranden tot kleurrijke dorpjes en een wondermooie natuur: Kaapverdië biedt het allemaal!

Boa Vista
Maak kennis met de unieke mix van Portugese en Afrikaanse invloeden, kom volledig tot rust op de witte stranden of ontdek het vulkanische landschap in het natuurpark Boa Esperanza op Boa Vista. Dit eiland staat vooral bekend om zijn gezellige kleine dorpjes, omgeven door woestijnachtige landschappen. Ook duikers, vissers en windsurfers zullen zich zeker niet vervelen op dit eiland!

Sal
Sal is een vulkanisch eiland omgeven door een woestijnachtig landschap. Het eiland is een werkelijk paradijs voor surfers, duikers en vissers. Dit mede dankzij het kristalheldere blauwe water en de ellenlange zandstranden. Sal is met zijn verscheidene restaurants, bars en resorts ongetwijfeld het meest populaire en toeristische eiland van de hele archipel.

Santo Antão

Het eiland is tevens het meest westelijk gelegen eiland van Afrika en eveneens het op één na grootste eiland van Kaapverdië. Het ruige landschap van Santo Antão met adembenemende vergezichten is een must see voor elke natuurliefhebber; het is een unieke mix van cultuur en natuur!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution