Heeft u altijd al gedroomd van een vakantie op een tropisch paradijs? Aarzel dan niet en boek uw ideale strandvakantie naar de Malediven. Gelegen in de Indische Oceaan, bestaat deze topbestemming uit meer dan 1000 eilanden. Ook de temperatuur (ca. 28 graden) is het hele jaar door ideaal, de verfrissende zeewind zorgt voor de nodige afkoeling.

Zon, zee en strand; deze elementen zullen zeker niet ontbreken tijdens uw reis naar de Malediven. Maar natuurlijk heeft deze eilandengroep meer veel te bieden, denk bijvoorbeeld maar aan de vele (watersport)activiteiten die u hier kunt ondernemen. Ontdek tijdens een duik- of snorkelexcursie tal van kleurrijke vissen en koraalriffen in de wondermooie onderwaterwereld. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om te kanoën of zeilen op deze prachtige wateren. Of gaat uw voorkeur eerder uit naar een yogasessie op het strand?

Het is mogelijk om uw hele vakantie in één hotel door te brengen, maar een combinatie van meerdere eilanden is ook zeker aangeraden. U kunt de verschillende eilanden bereiken per watervliegtuig, speedboot of traditionele dhoni, wat een belevenis op zich is.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution