Een vakantie in Maleisië met kinderen is ideaal om ze kennis te laten maken met verschillende culturen; de bevolking bestaat voor een derde uit Maleisiërs, een derde Chinezen en een derde Hindoestanen. Verder zijn de faciliteiten hier zeer goed; Maleisië beschikt niet alleen maar over parelwitte stranden, maar ook over pretparken en zwemparadijzen.

Een gezinsvakantie in Maleisië levert gegarandeerd een onvergetelijke familiereis op. Bezoek een van de talloze bezienswaardigheden, ontspan volledig aan het strand of maak een uitstapje naar de omliggende tropische eilanden. Maleisië is een veelzijdig, avontuurlijk en ontspannend land, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen! Ook kunt u uw strandvakantie combineren met bezoekjes aan verschillende steden; de ene dag kunt u winkelen en bezienswaardigheden ontdekken in een bruisende stad, waarop u de volgende dag kunt uitrusten aan het strand, met een prachtige ligging rondom de regenwouden.

Indien zon, zee en strand de belangrijkste elementen zijn tijdens uw reis, is het eiland Langkawi een absolute aanrader. Hier hoeft u (buiten ontspannen en genieten van de zon) helemaal niets te doen! Maak kennis met de wondermooie natuur, klippen begroeid met oerwouden, prachtige stranden en de helderblauwe zee van dit eiland. Ook kunt u het prachtige binnenland van Langkawi ontdekken, het eiland kent veel gezellige, authentieke dorpjes die zeker een bezoekje waard zijn!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution