Op zoek naar een bijzondere en exotische bestemming met uw kinderen? Dat kan perfect op de Seychellen! Verlaten strandjes, tal van palmbomen, kristalhelder water en witte zandstranden zorgen onder meer voor een ideale strandvakantie! Terwijl uw kinderen spelen aan het strand, kunt u volledig ontspannen onder de stralende zon. Wilt u liever een actievere strandvakantie? Geen probleem! De Seychellen biedt tal van watersportmogelijkheden, waaronder snorkelen en duiken. Ook kunt u verscheidene excursies ondernemen, waaronder een boottocht naar de omliggende eilandjes, reuzenschildpadden bewonderen of het groene binnenland verkennen.

Mahé
Op het eiland Mahé, het grootste eiland van de eilandengroep kunt u in het bergachtige binnenland mooie wandelingen maken. De temperaturen op dit eiland schommelen tussen de 24°C en 32°C, wat in combinatie met parelwitte stranden en een heldere azuurblauwe zee ideaal is indien u wilt relaxen en ontspannen. De grootste stad van het eiland is Victoria, waar u onder andere de meeste hotels, restaurants, casino's, clubs, banken, winkels en supermarkten kunt vinden.

Praslin
Praslin is het tweede grootste eiland van de Seychellen. Dit tropische eiland, omringd door prachtige stranden is met zijn warm klimaat een uitstekende bestemming voor een strandvakantie. Maar het eiland beschikt niet enkel en alleen maar over een heerlijk klimaat, ook heeft u de mogelijkheid om de spectaculaire onderwaterwereld te bewonderen of allerlei sporten te beoefenen, waaronder zwemmen, snorkelen en duiken.

Ook heeft u de keuze om het binnenland te ontdekken. Bezoek één van de kleine, gezellige dorpjes of maak een uitstapje naar de oesterkwekerij Black Pearl, hier worden onder andere zwarte parels gekweekt. In het prachtige nationale park Vallée de Mai groeit de zeldzame Coco de Mer, een palmboom met enorme kokosnoten.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution