Het paradijselijke Sri Lanka is met zijn aangename klimaat, vriendelijke bevolking en ongerepte natuur ideaal voor een (strand)vakantie met kinderen. De leukste stranden in Sri Lanka zijn de plaatsen Marawila en Induruwa. Deze strandjes zijn zeer rustig, waardoor u volledig kan ontspannen, terwijl u kinderen zich vermaken in de azuurblauwe zee.

Wilt u ook graag op excursie? Dan kunt u uw strandvakantie combineren met een bezoek aan de hoofdstad Colombo. Hier vindt u onder andere een mengeling van koloniale en moderne gebouwen. Ook het nabijgelegen vissersdorpje Negombo is met zijn brede zandstranden zeker een bezoekje waard. Ook de gigantisches stoepa’s en de Bhodi Tree in Anuradhapura, de tempelruïnes van Polonaruwa, de hemelburcht op de leeuwenrots van Sigiriya en het regenwoud van Sinharaja zijn absolute toppers om te bezoeken!

De meeste populaire uitstapjes voor gezinnen zijn een jeepsafari in het Bundala National Park waar verscheidene wilde dieren kunt spotten, een bezoek aan de jungle van Thanamalwilla waar u kunt overnachten tussen de dieren, de rotstempels van Dambulla met tal van Boeddhabeelden en olifantjes verzorgen in Pinnewela, een olifantenweeshuis waar verstoten jonge olifantjes worden opgevangen.

Kortom, de diverse tropische stranden, het prettige klimaat en de heerlijke keuken maken Sri Lanka tot een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution