Shangri-La's Hambantota Golf Resort & Spa *****

LIGGING

Het Hambantota Golf Resort & Spa in Shangri-La kijkt uit op de zuidelijke kust van Sri Lanka. Het ligt aan de oude Spice Route in Gajaba Mawatha, een regio met een rijke geschiedenis. Hambantota staat bekend om zijn natuurlijke pracht en praal. De bezoekers kunnen van hieruit perfect de nabijgelegen natuurreservaten Yala, Udawalawe, Lunugamvehera en Bundala bezoeken.

HET HOTEL

Het luxe resort beslaat 58 hectare grond en is daarmee het grootste resort in Sri Lanka. Het resort beschikt over 300 ruime kamers waaronder 21 suites, stuk voor stuk omgeven door prachtige tropische tuinen.

GOLF

Dit resort beschikt over een spectaculaire golfbaan met uitzicht op de Indische Oceaan. De baan werd ontworpen door Rodney Wright, wereldberoemd golfarchitect. Wanneer je de 18 holes aflegt, passeer je onder andere langs een saffiergroeve, meren, zandduinen en een palmboomplantage. De baan biedt unieke uitdagingen voor zowel beginners als ervaren spelers.

KIDS

Tal van recreatieve activiteiten en een uitgebreide kinderclub maken van dit resort de ideale plek voor een familievakantie. Het resort beschikt over openlucht waterpark met 3 zwembaden. De healthclub en Chi Ayurveda Spa zijn voor de ouders een goede plek om tot rust te komen.

GASTRONOMIE

In Shangri-La Hambantota Golf Resort & Spa geniet je van heerlijk eten. In restaurant Bojunhala krijg je het beste van de Sri Lankaanse keuken voorgeschoteld, in Sera geniet je van de Zuidoost-Aziatische smaken, in Ulpatha – het golfclubhuis van het resort – smul je in een groene omgeving en de dag afsluiten doe je in de Gimanhala Lounge met een heerlijke cocktail bij een prachtig uitzicht.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution