Cyprus is een veelzijdige en populaire bestemming dat ontzettend veel te bieden heeft: van uitgerekte stranden met tal van activiteiten voor kinderen tot unieke bezienswaardigheden, dit in combinatie met een heerlijke keuken en een mediterraan klimaat maakt Cyprus de ultieme vakantiebestemming. Indien uw voorkeur uitgaat naar een ontspanningsvakantie, is één van de vele all inclusive hotels een echte aanrader. Terwijl u volledig tot rust komt aan het zwembad, vermaken de kinderen zich in de miniclub met tal van leuke activiteiten. Verder beschikt Cyprus ook over enkele pretparken, themaparken, waterparken, een vogelpark en een kamelenpark wat zeer leuk is voor de kinderen!

Gezinnen met kinderen kunnen het beste terecht in Paphos, een authentiek stadje met gezellige bazaars en leuke tavernes. Vooral het gebied rondom de oude haven is zeer de moeite waard. Ook kunt u hier tal van schitterende hotels vinden die het nodige entertainment voorzien. Voor strandliefhebbers zijn zowel Paphos, als Ayia Napa uitstekende bestemmingen. 

Gaat u als familie ook wel eens op avontuur in de natuur? Ga dan zeker eens op jeepsafari langs de afwisselende bergpaden, bosweggetjes, waarbij u even kunt stoppen bij één van de vele authentieke dorpjes. Kortom, een vakantie naar Cyprus is absoluut een aanrader!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution