Frankrijk is ideaal voor een vakantie met het hele gezin! Tijdens een vakantie in Frankrijk is verveling helemaal uitgesloten, mede dankzij het grote aanbod aan pretparken, sportieve activiteiten en de prachtige natuur, zon, zee en strand! Vooral Zuid-Frankrijk is het meest populair bij gezinnen met kinderen. Doordat het land zeer goed bereikbaar is met de auto, is het bovendien ook de moeite waard om tijdens de reis naar uw vakantiebestemming te stoppen in de hoofdstad Parijs of om een bezoekje te brengen aan Disneyland.

Door de heerlijke temperaturen, de prachtige natuur en de historische stadjes heeft het eiland Corsica veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de natuurreservaten Scandola en Calanches de Piana, of ontdek de pittoreske dorpjes en steden met burchten, citadellen, torens en bruggetjes. Ook een bezoek aan het strand mag zeker niet ontbreken.

Indien u eerder opzoek bent naar zon, zee en strand is een familievakantie aan de Côte d'Azur ook een aanrader. Een familievakantie aan de Côte d'Azur betekent vooral genieten van het witte strand, de heldere zee en de blauwe lucht. Saint-Tropez en Nice zijn echte topsteden waar u bovendien de kans heeft om een beroemdheid tegen het lijf te lopen. Echt zonneaanbidder(tje)s zitten hier zeker aan het goede adres!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution