Het wondermooie Kroatië biedt een heerlijk klimaat dat perfect is voor een gezinsvakantie. Met haar talrijke culturele steden, zoals Zaghreb en Dubrovnik, en prachtige natuur houdt u zich dagenlang bezig. Ontdek de oogverblindende watervallen zoals deze van Plitvice en van Krka en geniet van de helderblauwe zee aan de kust van Kroatië. 

In de hoofdstad van het land, Zaghreb, waant u zich direct in een gezellige sfeer. Kom langs en aanschouw de vele historische gebouwen en doe ondertussen eens een terrasje op een van de pleinen. Met kinderen kan u terecht in de dierentuin of in de speeltuin van het Boćarski Dom park of van het Bunderk park. Een spannende race in de kartbaan die zich in de stad bevindt zullen ze helemaal geweldig vinden!  

Dubrovnik, helemaal in het zuiden van Dalmatië, wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Kroatië. Loop over de stadsmuren en geniet van een prachtig uitzicht over de rode daken. Deze autovrije stad biedt kinderen alle vrijheid om zich te amuseren. 

Kroatië heeft ontzettend veel grote en kleine eilanden die zeker een bezoek waard zijn. Huur eens een motorbootje of een zeiljacht en maak een tochtje langs deze prachtige eilanden zoals Brač, Hvar en Korčula. Korčula is tevens bekend als de geboortestad van de welbefaamde ontdekkingsreiziger Marco Polo. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution