Locatie

Op het prachtige schiereiland Babin Kuk bevindt zich Valamar Club Dubrovnik, op slechts enkele minuten van de oude stad.

Accommodatie

Standard Twin Room met uitzicht op het park

Standard Twin/ Double Room met terras of balkon en uitzicht op het park

Superior Double/ Twin room met balkon en uitzicht op de zee

Standard Family Room met terras of balkon en uitzicht op het park

Tafelen

Lekker eten doet u in het Buffet Show-Cooking Restaurant, maar u kan ook zelf leren koken door een van de workshops te volgen. In de verschillende bars kan u terecht voor een verfrissend drankje.

Buffet Show-Cooking Restaurant: buffet voor ontbijt, lunch en diner. Lokale en internationale specialiteiten. Regelmatig themadiners.

Aperitif Bar: met zeezicht en ’s avonds livemuziek.

Pool Snack Bar: lichte maaltijden en verfrissende drankjes vlak naast het zwembad.

Ontspannen

Een ruim aanbod aan sporten zorgt ervoor dat u zich geen moment zal vervelen. De meesten zijn inbegrepen in de prijs, zoals (strand)volleybal, handbal, badminton, bowlen, basketbal, aerobics, pilates, voetbal, minigolf, tafeltennis en georganiseerde fietstours. Tegen betaling kan u terecht in het duikcentrum en de wellness, of u kan een motorbootje huren om op het prachtige water te cruisen. Waterskiën en parasailing is eveneens mogelijk.

Voor volwassenen worden er verschillende activiteiten dagelijks georganiseerd, zoals ochtendoefeningen (pilates, joggen, Nordic walking, …), zwembadoefeningen, sportcompetities (voetbal, basketbal, volleybal, …), aerobics en danslessen. ’s Avonds wordt er livemuziek voorzien. Kinderen kunnen dan weer terecht in de speelruimte die onder meer is uitgerust met een grote plasmatelevisie, in een speeltuin, bij een babysitter, in de Maro Club of ze kunnen leren zwemmen in de zwemschool (tegen betaling), indoor voetballen en sportcompetities houden. ’s Avonds kunnen ze zich amuseren in de mini disco en de teen disco, eveneens is er een mini circus en talentenshow.

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan verschillende excursies. Zo kan u met een gids de Oude Stad van Dubrovnik gaan verkennen, of neem eens een kijkje op de Elafieten. Eveneens kan u een dag Montenegro bezoeken, naar het Nationale Park op het eiland Mljet, enzovoort.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution