Slovenië is perfect voor een actieve vakantie. Fietsen, wandelen, raften, paragliden, mountainbiken, ... Het kan allemaal. Ontdek de vele grotten en de prachtige natuur, of verken één van de vele historische stadjes die een interessante geschiedenis bezitten.

Fun voor de hele familie beleeft u gegarandeerd in Slovenië! Beleef geweldige wateravonturen in Terme 3000 in Moravske Toplice, een gigantisch waterpark met 's werelds eerste glijbaan die een lus van wel 360° maakt. 

Aan het prachtige Meer van Bled geniet u volop van de schitterende natuur. Het turquoiseblauwe water is perfect om heerlijk te zwemmen, te kajakken, enzovoort. Het meer wordt omgeven door de imposante Alpen en het Karawankengebergte. 

Ptuj is de oudste stad van Slovenië en is gelegen aan de rivier de Drava. Met enkele schitterende bezienswaardigheden, zoals Slovenski Triglav met de Georgiuskerk, het kasteel van Ptuj en het Dominicanenklooster is deze stad zeker een bezoek waard. Het grote waterpark Terme Ptuj is dan weer ideaal voor een vakantie met kinderen. Met glijbanen, een golfbad, binnen- en buitenzwembaden en nog veel meer zullen ze urenlang plezier hebben! 

 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution