Ligging

Bij het prachtige meer van Bled ligt het luxueuze 5* Grand Hotel Toplice. 

Accommodatie

het hotel is uitgerust met 87 suites en kamers met elk een eigen karakter. 33 luxueuze suites bieden een oogverblindend uitzicht op het meer. Elke kamer beschikt over een balkon, badkamer met bad of douche, televisie, minibar, kluisje, airco en internetverbinding. Voor nog meer comfort kan d hardheid van de matres aangepast worden naar uw wensen, net zoals het kussen. 

Tafelen

Geniet van overheerlijk eten met een prachtig uitzicht op het Meer van Bled. U kan terecht in verschillende restaurants, zoals het Julijana Restaurant en de Grand Hall. De Aperitiv Bar en de Jezero Bar laten u proeven van de lekkerste drankjes en hapjes. In de Aperitiv Bar wordt er 's avond live piano gespeeld. 

Ontspanning

Het hotel beschikt over een klein gezellig wellnesscentrum Luisa Studio. Hier kan u terecht in een van de verschillende baden, massageruimtes en sauna's. Ook zijn er enkele thermale baden. 

Een golfbaan is vlakbij gelegen en behoort tot de top 100 van golfbanen in Europa. Het waterpark is geschikt voor jong en oud, maar voor meer rust kan u ook op het privéstrand van het hotel terecht. Tevens kan u in de zomer bergklimmen, wandelen, vissen, paragliden, Nordic Walking beoefenen en nog zoveel meer. In de winter is het mogelijk om te skiën. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution