LIGGING
Het Kempferhof Resort is een charmant, luxueus hotel gelegen in een prachtig park dat zich uitstrekt over 85 hectare ongerepte natuur. Het hotel ligt vlakbij de Rijn en op 15 minuten van Straatsburg.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 26 kamers met zicht op de golfbaan, waarvan 4 suites, die elk vernoemd zijn naar een beroemde film. De kamers in het kasteel zijn klassiek en authentiek qua interieur, in het bijgebouw (chalet) zijn de kamers modern ingericht en uitgerust met een badkamer met bad, haardroger, airco, minibar, telefoon, gratis wifi, flatscreen televisie, safe en een terras.

TAFELEN
Het hotel beschikt over twee uitstekende restaurants die uitkijken op de golfbaan. In deze restaurants kan u genieten van typische specialiteiten, bereid op basis van seizoensproducten. In de brasserie kan u terecht voor kleine smaakvolle gerechten. De fijnproevers kunnen in het gastronomische restaurant genieten van allerlei streekproducten die gecombineerd worden met lokale wijnen.

ONTSPANNEN
Het hotel beschikt over een prachtig golfterrein waar u tijdens uw verblijf op kunt spelen, dit golfparcours, gebouwd door Robert van Hagge, staat op de 24e plaats in de top 50 van beste golfbanen in Europa. Het terrein heeft een natuurlijk glooiend landschap, met 16 waterhindernissen en bunkers. Het is tevens ook mogelijk om te golven op de nabijgelegen golfbanen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution