Marokko staat bekend met zijn woestijnen, bergen, valleien en pittoreske dorpjes als een topbestemming, maar het land biedt ook verscheidene golfmogelijkheden aan. Steeds meer golfspelers ontdekken Marokko als nieuwe golfbestemming waar inmiddels keuze is uit een dertigtal goed onderhouden golfbanen, waaronder een groot aanbod in Marrakech, Agadir, Casablanca en Essaouira. Deze zijn uitstekende golfbestemmingen die verschillende mogelijkheden bieden; zo kunt u bijvoorbeeld in de badplaats Agadir heerlijk genieten van de zee en het strand, vooral tijdens de wintermaanden wordt deze plaats veelal bezocht, mede dankzij het zachte klimaat. In Marrakech kunt u de overweldigende natuur bewonderen en kennismaken met de lokale cultuur.

Dankzij de 'International Golf Travel Market', een zeer belangrijk golfevenement, is Marokko in 2010 uitgeroepen tot meest veelbelovende golfbestemming van Afrika. Mede dankzij de makkelijke bereikbaarheid, het uitzonderlijke zonnige klimaat en de grote keuze uit aangelegde golfbanen worden golfliefhebbers vanuit de hele wereld aangetrokken.

Ontdek een golfreis naar deze prachtige zonnige bestemming met een fantastische culinaire keuken, unieke golflandschappen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution