LIGGING

Het Dona Filipa Hotel ligt op slechts 200 meter van het prachtige strand van Vale do Lobo, in het hart van de Algarve. Het hotel ligt op een klein eindje rijden van de internationale luchthaven van Faro en wordt omgeven door weelderige golfbanen, dennenbossen en de adembenemende vergezichten op de Atlantische Oceaan.

SLAPEN

De kamers in hotel Dona Filipa zijn ontworpen in een typische klassieke portugese stijl: traditionele pasteltinten, verkoelende terracotta en een luchtige sfeer. Alle kamers zijn voorzien van twin- of tweepersoonsbedden en een balkon. Je geniet sowieso van een mooi uitzicht: ofwel op de hoteltuin ofwel op de golfbaan en de Atlantische oceaan. Klassieke kamers zijn ook beschikbaar als onderling verbonden kamers, perfect voor een reis met het gezin. 

ONTSPANNEN

Dona Filipa is de ideale plek voor een luxe Algarve-vakantie. Gasten kunnen ten volle profiteren van de vele, uitstekende recreatiefaciliteiten: van de leuke kinder Kangaroo Club, tot de tennisbanen, drie bars en restaurants, een verwarmd buitenzwembad en tal van massage- en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een voorbehouden zone op het strand van Vale do Lobo voor de hotelgasten en golfers komen aan hun trekken op een van de beste golfbanen van Europa, San Lorenzo. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution