LIGGING
Het hotel Meliã Villaitana is gelegen op 20 minuten van Alicante. Het hotel werd gebouwd als een Mediterraans dorp, tussen twee golfbanen die ontworpen zijn door Jack Nicklaus. Deze bieden schitterende uitzichten over de baai van Gran Bahía. Vlakbij het hotel kunt u de attractieparken Terra Mítica en Terra Natura vinden.

SLAPEN
Alle 455 kamers zijn verdeeld over 25 gebouwen die voorzien zijn van een badkamer met bad en haardroger, airco, telefoon, tv, gratis wifi, minibar, safe en een eigen balkon of terras. De familiesuites beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een leefruimte. 

The Level: gepersonaliseerde check-in, badjas en -slippers op de kamer, gratis minibar, gratis toegang tot The Level Lounge met open bar (niet toegelaten voor kinderen jonger dan 15 jaar).

TAFELEN
Het Villaitana Hotel beschikt in totaal over 8 restaurants, waarvan 1 gastronomisch en een eetcafé. In de restaurants wordt er onder andere tapas & wijnen, barbecue, Italiaanse gerechten en andere specialiteiten geserveerd.

ONTSPANNEN
Het hotel beschikt over twee 18 hole terreinen omringd door bergen met prachtig zicht op de baai van de Costa Blanca. Champ Levante championship: met brede fairways, exclusieve greens. Champ Poniente Executive: gelegen op een kleine helling met dennen bos, natuurschoon met zicht op zee. Het resort beschikt tevens over een eigen paddle- en tennisbaan. Voor de kinderen is er een speelplaats en een miniclub voorzien.

Het wellnesscentrum is uitgerust met een fitnessruimte, een sauna en een watercircuit met thermale baden. U kunt ook genieten van diverse schoonheid- en ontspanningsbehandelingen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution