Accommodatie

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven kan het beste in een van de kamers van D-Hotel Maris. D-Hotel Maris heeft 193 ruime en luxueuze kamers en suites, een duplex Presidential Suite en een exclusieve villa, allen speciaal ontworpen om u een ultieme ervaring van ontspanning te kunnen bieden.

Gastronomie

Met wel zes gespecialiseerde restaurants geniet u elke dag opnieuw van een ander adembenemend uitzicht tijdens het ontbijt, de lunch of het diner. Uiteraard kan u ook opteren om maaltijden op de kamer te laten brengen, en dit 24 uur per dag. Daarnaast zijn er zeven bars waarbij u tijdens een drankje kan genieten van livemuziek of DJ's. Zo is er bijvoorbeeld een speciale wijn-, whisky-, en cognacbar, maar ook andere bars die wederom omgeven zijn door de unieke natuur van Turkije.

Heerlijk ontspannen

Tot rust komen doet u in de spa Espace Vitalité Chenot in D-Hotel Maris, die omringd wordt door een oogverblindende groene omgeving. De spa is gelegen op het Datça schiereiland, een oase van rust, weg van de dagelijkse stress. De helderblauwe zee zorgt voor een vredige sfeer. Met een gepersonaliseerd programma voelt u zich al snel helemaal ontspannen

Recreatie

Naast de heerlijke ontspanning die D-Hotel Maris biedt, is er ook een ruim aanbod aan actieve bezigheden. Verschillende watersporten zoals onder andere zeilen en surfen, waterskiën en duiken laten je kennismaken met de kristalheldere zee en haar onderwaterwereld. U kan ook een jacht huren om de schitterende eilandjes in de omgeving te verkennen. Ervaar het unieke concept van Bodyism. Voor de eerste keer in Europa heeft Bodyism een Europese 'Clean & Lean' residentie gelanceerd, en dit in D-Hotel Maris. Leer tennissen bij Goran Ivanisevic, een Kroatische professionele tennisser met een geweldige persoonlijkheid. Hiernaast krijgt u toegang tot de fitnessruimte en uiteraard tot de paradijselijke privéstranden waar u zich volledig kan overgeven aan de rust die het resort uitstraalt. Voor kinderen is er de Kids Club, waar ze zich zullen amuseren met workshops, air hockey, tafeltennis, vissen en nog veel meer.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution