Dag 1: Denpasar - Umalas

Aankomst op de luchthaven van Denpasar. Verwelkoming met bloemen en privétransfer naar de Villa Mathis, een exclusief hotelconcept! Bruno en Lilka verwelkomen u als vriend des huizes. Naar eigen believen kan u uw maaltijden nemen aan het zwembad, in de door toortsen feeëriek verlichte tuin of in het romantische restaurant met prachtig zicht op de rijstvelden. Mogelijkheid voor massages in de spa of het huren van een fiets. Deze oase van rust en vrede dompelt u onmiddellijk onder in de wonderlijke wereld van dit Godeneiland.

Een traditionele massage (1u) met essentiële oliën wordt u in de tuin aangeboden om te bekomen van de lange reis. Vrij avondmaal, overnachting.

.

Dag 2: Umalas

Vrije morgen in de Villa Mathis. Een gratis hoteltransfer brengt u eventueel naar het mooie strand van Seminyak, op enkele minuten. U kunt eveneens gaan paardrijden in de onmiddellijke omgeving van het hotel (uw gastheer of -vrouw zal u graag helpen bij de reservatie). Vrije lunch.

In de namiddag, excursie naar de stranden van Kuta en de legendarische rotsen van Uluwatu met hun tempel, ingenomen door de op Bali heilig beschouwde apen. Daarna een diner met zeevruchten en vis in een plaatselijk vissersrestaurant op het strand van Jimbaran. Terugkeer naar de Villa Mathis voor overnachting.

.

Dag 3: Umalas

Vrije dag voor dolce farniente. Uw gastvrouw of -heer kan u desgewenst ook een waaier van activiteiten voorstellen gaande van klassieke excursies tot rafting, cruise naar de omringende eilanden, etc.

.

Dag 4: Umalas - Ubud

Na het ontbijt, vertrek naar het noorden. Onderweg, stop bij de tempel van Tanah Lot, buiten de drukke uren, wat de serene atmosfeer ten goede komt en de schoonheid ervan nog meer in de kijker zet. Vervolgens naar de prachtige, doch eerder miskende streek van Jatiluwih; rijstvelden in terrasbouw zover het oog reikt. Verder noordelijk, stop in Bedugul, bergdorp aan het meer van Bratan, met de bloemen- en fruitmarkt van Candikuning. Lunch aan de oevers van het meer, met de tempel van Ulun Danu, een aan de watergodin Dewi Danu gewijde tempel.

Afternoon Tea met Balinees gebak op het terras. Vrij avondmaal en overnachting.

.

Dag 5: Ubud

‘s Morgens, vertrek voor een ochtend mountainbike langs rijstvelden en dorpen. Een zeer mooie tocht van een dertigtal kilometer. U maakt er kennis met de traditionele Balinese levenswijze. Stop waar u wilt... Mooie fotoshoots in het vooruitzicht! Aankomst in het dorp van Ume Abian, daarna lunch in het zomerpaleis van een prins met zicht op het idyllische landschap. ‘s Namiddags, terugkeer naar Ubud. In een mooie spa van het dorp, wacht u een Cream Bath (massage van schedel en schouders met een revitaliserende emulsie).

Terugkeer naar het hotel voor de Afternoon Tea, u door het hotel aangeboden. Vrij avondmaal en overnachting.

.

Dag 6: Ubud

Vrije dag in kamer en ontbijt. ’s Namiddags afternoon tea. In het prachtige kader van de Mandara Spa van het hotel Alila wordt u verwend met een aangeboden Balinese massage.

.

Dag 7: Ubud – Sidemen

‘s Morgens vertrek naar het oosten van Bali. Op weg bezoek aan Gunung Kawi, de ‘Berg van de poëzie’. Onderweg zeer mooie panorama’s van de Batur vulkaan.

‘s Namiddags, bezoek aan de tempel van Besakih, tegen de rug van de Mount Agung, de bekendste en hoogste vulkaan. Bij valavond, transfer naar het hotel Surya Shanti in Sidemen. Vrij avondmaal, overnachting.

.

Dag 8: Sidemen

Dag gewijd aan het bezoek van het dorp Tenganan, gevolgd door een twee uur durende wandeling in de omringende dorpen en rijstvelden. Aankomst aan de Koninklijke baden van Tirtagganga en lunch in het restaurant met zicht over de baden.

Terugkeer naar Sidemen in de namiddag. Afternoon tea met Balinees gebak.

.

Dag 9: Sidemen

Vrije voormiddag en vrije lunch. ‘s Namiddags, afspraak in de Spa! Tijd voor de luxeverzorging van uw verblijf, de Lulur: een verwenbehandeling van 1 uur 45 mn, geschikt voor zowel man als vrouw. De behandeling omvat een ontspannende massage, een lichaamspeeling met planten en kruiden, een yoghurtmasker om de huid te verfrissen en er de natuurlijke Ph van te herstellen. Een aromatisch bloemenbad en een Jamu (traditioneel Indonesisch elixir) sluit de behandeling af. Afternoon tea. ‘s Avonds, romantisch diner in het hotel.

.

Dag 10: Sidemen – Denpasar

Naargelang het vluchtschema, transfer naar de luchthaven, assistentie bij de check-in.

.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution