Bali at Jimbaran Bay, een van de hemelse 5* resorts van Four Seasons, geeft u het gevoel dat u zich in een droomwereld bevindt. U kan hier heerlijk genieten in een authentiek Balinees decor met zicht op de prachtige Jimbaran Beach.

Ligging

Het resort is gelegen aan Jimbaran Beach, het zuidelijke strand van Bali. Dit maakt dat de meeste villa's en kamers een prachtig uitzicht hebben op de helderblauwe zee.

Accommodatie

Het resort Bali at Jimbaran Bay beschikt over een groot aanbod aan villa's en residentiële villa's met alles wat u zich maar kan wensen. Er zijn villa's met whirlpools en een weelderige tuin, met panoramische uitzichten en veel privacy, verschillende badkamers, slaapkamers en studeerruimtes, een private ommuurde tuin, een volledig uitgeruste keuken, inclusief butlers en transfers naar de luchthaven, enzovoort. Zo heeft u de mogelijkheid om alles naar uw wensen aan te passen. 

Tafelen

Ontdek de overheerlijke Balinese en Indonesische keuken in de drie restaurants van Bali at Jimbaran Bay. U krijgt enkel het beste voorgeschoteld. Genieten van al dit lekkers doet u met zicht op zee en omringd door de schitterende natuur van Bali, maar u kan uiteraard ook kiezen om gerechten naar uw eigen villa te laten brengen. In Sundara Bar zijn er heel de dag door verrukkelijke cocktails verkrijgbaar.

In Sundara krijgt u een menu met Aziatische gerechten voorgeschoteld.

Taman Wantilan combineert de westerse gastronomie met die van Bali. Philaelphia Steak Sandwich en pizza's zijn slechts enkele voorbeelden van de overheerlijke keuken. 

In het Pool Terrace Café kan u terecht voor de lunch. Er is een grote variëteit aan salades en sandwiches, maar ook aan lichte Aziatische en Westerse maaltijden. 

Ontspannen

Aan zwembaden zeker geen gebrek in dit luxe-resort. Elke villa beschikt over een eigen zwembad, maar u kan ook genieten in de gemeenschappelijke Infinity Pool, dat grenst aan het Pool Terrace Café waar u terecht kan voor een drankje of voor versnaperingen. Op Coconut Grove Beach kan u heerlijk relaxen terwijl u geniet van de zon. U kan hier ook badmintonnen en tafeltennissen. Op Jimbaran Beach kan u zich helemaal uitleven met watersportactiviteiten, gaande van windsurfen tot snorkelen.

Verder kan u ook leren surfen onder begeleiding van Tropicsurf coaches. Aanschouw de prachtige vertoningen van Balinese dansen uitgevoerd door de lokale bevolking, of houdt u fit in de fitnessruimte van Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay. Of is een yogales of een Boot Camp op het prachtige strand meer iets voor u? Er is keuze genoeg om u dagenlang bezig te houden. Hiernaast kan u ook nog tennissen, zelfs ’s nachts!

De Healing Village Spa bezorgt u al de nodige ontspanning. Reinig uw lichaam en geest met Balinese traditionele behandelingen in de vorm van massages, yoga en meditatie, body wraps en nog veel meer.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution