Deze topbestemming bestaat uit meer dan 1.000 eilanden en is ideaal voor een huwelijksreis! Op de Malediven beleeft u de meest luxueuze vakantie, waar al uw wensen en behoeften centraal staan.

Laat uzelf bedienen door een persoonlijke Thakuru (butler) die u welkom zal heten aan boord van uw eigen dhoni, het traditionele vaartuig van deze eilandengroep. Of geniet van een cocktail op het strand bij zonsondergang! 

Met zijn tal van vissen, verschillende zeesterren en kleurrijke koraalriffen is het zeker de moeite waard om eens te gaan duiken of snorkelen op één van de prachtige eilanden.  Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Ga bijvoorbeeld romantisch dineren in Ithaa Undersea, een restaurant vijftig meter diep in de oceaan. Indien u een echte waterliefhebber bent, kunt u verblijven in een waterbungalow. Dankzij een glazen vloer geniet u samen met uw partner van de prachtige onderwaterwereld. 

.

Praktisch:
- Internationale reispas, geldig tot 6 maanden na retour is verplicht
- Geen inentingen vereist
- Moessonperiode in juni en november ; constante temperatuur het hele jaar door van ongeveer 30°C
- Uurverschil: +3u in de zomer, +4u in de winter, sommige eilanden passen de eilandtijd toe om langer te kunnen genieten van de zon
- Taal: Divehi en Engels


Tip: wenst u de Malediven te combineren met een bruisende stad, dan is Dubai een aanrader. Of combineer uw strandverblijf op de Malediven met een rondreis op Sri Lanka.

.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution