Ligging

Le Taha'a Island Resort & Spa nestelt zich op het kleine eilandje Motu Tautau, op 35 minuten van de luchthaven Raiatea. Met de helicopter vliegt u zelfs in 14 minuten van Taha'a en Bora Bora.

Accommodatie

Le Taha'a biedt 57 bewonderenswaardige suites en villas.

• 45 'Overwater Suites' (90m²) hebben allen een geweldig uitzicht op het schitterende water. Het uitzicht verschilt van bungalow tot bungalow. Er zijn bungalows die uitkijken op het silhouette van Bora Bora, de Coral Garden en enkele kleine eilandjes en bungalows waarbij u een geweldig zicht heeft op de Vanilla Eilanden. Aan de westelijke zijde geniet u 's avonds van een wonderlijke zonsondergang en aan de oostelijke zijde van de zonsopgang. Alle bungalows beschikken over klimaatregeling, één king size bed en één slaapzetel, een kluisje, een bureautafel, een glazen tafel, een eigen terras met directe toegang tot de zee, een openluchtdouche, een ruime badkamer, satelliettelevisie en internet. 

• 10 'Beach Villa's' (180m²) gaan zo over in de weelderige natuur van het eilandje. Ze bieden elk een slaapkamer met een aparte woonkamer, een eigen zwembad en een tropische tuin die direct toegang geeft tot het strand. Deze villa's beschikken verder over een openluchtbad- en douche, klimaatregeling, kluisje, bureautafel, internet, sateliettelevisie, een ruime badkamer, één king size bed en één slaapzetel. 

• 2 'Royal Beach Villa's' (260m²) met twee ruime slaapkamers en twee badkamers, een kluisje, bureautafel, groot privézwembad, een eigen afgesloten tuin met directe toegang tot het strand, een openluchtbad, linnen badjassen, strandtas, sateliettelevisie, DVD-speler, Nespresso koffieapparaat en internet.

Tafelen

Le Vanille is het hoofdrestaurant van het resort en wordt geopend voor ontbijt en diner. Het menu bestaat uit een wijde selevtie van lokale en internationale specialiteiten. Eén keer per week wordt hier een Polynesische avond gehouden, met vuurdansshows, folkloristische dansen en uiteraard Tahitiaanse gerechten.

In het 'al fresco' restaurant La Plage kan u terecht voor de lunch. De specialiteiten hier zijn verrukkelijke verse en kleurrijke salades, gegrilde vis of vlees, sashimis en het Tahitiaanse 'poisson cru'.

The Ohiri is een Frans-Polynesisch gourmet-restaurant waarbij reservering verplicht is. Bij het diner worden er altijd de beste wijnen geserveerd. 

The Manuia Bar stilt de kleine honger nadat La Plage sluit. Verder kan u hier heerlijk genieten van een lekkere cocktail aan het strand.

Tehutu Bar beschikt over een groot aanbod aan cocktails en andere dranken. Tapas zijn hier eveneens verkrijgbaar.

Ontspanning

Le Taha's beschikt over een fitnesscentrum, een tennisveld, kayaks en kano's. Verder is de omgeving ideaal om aan Power Walking of hardlopen te doen. 

In de spa kan u terecht voor heerlijk ontspannende behandelingen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution