Ligging

Te midden van 20 hectaren aan schitterende tuinen en olijfgaarden, bevindt zich het prachtige Mandarin Oriental Marrakech 5* hotel. Het ligt op slechts enkele minuten wandelen van het stadscentrum. 

Accommodatie

Suites die uitkijken op de stad, suites met een infinity pool, villa's met een eigen terras en zwembad, penthouses, ... Er is vast wel een ruimte die perfect bij uw wensen aansluit! 

Tafelen

De eetgelegenheden in het Mandarin Oriental Marrakech 5* hotel zijn van topkwaliteit. Met vier restaurants is er meer dan genoeg keuze. Zo kan u in Mes'Lalla terecht voor de traditionele Marokkaanse keuken met een moderne twist, en in Ling Ling moet u dan weer zijn voor Chinese gerechten. Le Salon Berbère biedt een internationale keuken. Ten slotte is er nog de Pool Garden die u zal verwennen met overheerlijke mediterraanse gerechten. 

Ontspanning

Het wellnesscentrum van Mandarin Oriental Marrakech 5* is adembenemend mooi. Het biedt verschillende lichaamsbehandelingen en massages, enkele spa suites waar u zich heerlijk kan ontspannen, hammams voor zowel vrouwen als mannen, en een goed uitgerust fitnesscentrum met overdekt zwembad. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution