Locaties

Acht dagen lang reist u het hemelse Marokko rond. Uw reis begint op de luchthaven van Casablanca, vervolgens rijdt u door naar de havenstad El Jadida en de reis eindigt in Marrakech. 

Accommodatie

Overnachten in El Jadida gebeurt in het luxueuze 5* hotel Mazagan Beach & Golf Resort. De prachtige suites en kamers zullen zorgen voor de zoetste dromen. De vele activiteiten die worden aangeboden zorgen voor een onvergetelijke reis in Marokko. Zo is er een spa van wereldklasse, een golfbaan, het grootste casino van Marokko, conferentiezalen en vele restaurants met een variëteit aan gerechten. 

In Marrakech verblijft u in het 5* hotel Sultana of in het 4* hotel Riad Al Jazira, aan u de keuze. Sultana biedt eveneens vele activiteiten om zo een topreis te maken van uw verblijf. 

Dag tot dag

Dag 1: Aankomst in Casablanca - El Jadida

Na uw aankomst op de luchthaven van Casablanca wordt u naar het 5* hotel Mazagan Beach & Golf Resort gebracht in El Jadida. 

Dag 2 en 3: El Jadida

Geniet twee dagen lang van de luxe die het hotel u te bieden heeft. Geniet van de vele activiteiten of ga eens een keer lekker ontspannen in de kwaliteitsvolle spa. 

Dag 4: El Jadida - Marrakech

Na het ontbijt is er een rondreis voorzien in de grootste stad van het land: Casablanca. Deze prachtige stad heeft ontzettend veel te bieden. Samen met een Engelstalige gids zal u de moderne Hassan II Moskee bezoeken. Gebouwd op de oceaan is deze moskee uniek in zijn soort en het is eveneens de enige moskee in Marokko die toegankelijk is voor niet-Moslims. Terwijl u doorreist naar het Habous District kan u genieten van het panoramische uitzicht op La Corniche van Casablanca, waar de meest luxueuze restaurants en clubs zich bevinden. Nadien wordt er doorgereden naar Marrakech waar u inchecken in het 5* hotel Sultana. 

Dag 5 : Marrakech

De dag start in de oogverblindende Majorelle Gardens en gaat verder in de Koutoubia Moskee. Vervolgens wordt er door de medina gewandeld van de 14e-eeuwse Ben Youssef Medersa. Nadien bezoekt u het Marrakech Museum of Art en de bekende soeks (Arabische markten). De dag wordt beëindigd met een optionele lunch in een van de restaurants van de medina.

Dag 6: Marrakech excursie naar de Atlas Berg

Een hele dag wordt voorzien om de Atlas Berg te beklimmen. Onderweg kan u de verschillende Berber dorpjes ontdekken die gelegen zijn op de berg en aanschouwen hoe zij leven terwijl u een kopje thee met hen drinkt. 

Dag 7: Marrakech

Vandaag kan u een hele dag genieten in het Sultana hotel.

Dag 8: Vertrek

In de ochtend wordt u vervoerd naar de luchthaven van Marrakech, twee uur voor het vertrek van uw internationale vlucht. 

Inbegrepen

• Verblijf inclusief ontbijt

• Transfers van Casablanca naar El Jadida en van Sultana naar de luchthaven van Marrakech. Vervoer met een minivan en een Engelssprekende chauffeur

• Dagexcursie naar Casablanca met Engelssprekende gids

• Daguitstap in Marrakech met Engelssprekende gids

• Daguitstap naar de Atlas Mountain

• Lokale taxen en stadstaxen

• Morocco Unlimited bijstand

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution