Evenals La Réunion, Mauritius en Rodrigues, maken de Seychellen deel uit van de aan de top gelegen hoogste onderwater gebergten van het "plateau des Mascareignes". Een combinatie tussen de verschillende eilanden van de Seychellen zijn mogelijk. Wij raden u in alle eerlijkheid aan om u niet tot één enkel hotel of eiland te beperken. Ontdek de Seychellen eiland per eiland! Elk heeft zijn eigenheid en cachet. Het ligt volledig aan u om deze te ontdekken en ons te vertellen op welk eiland u verliefd bent geworden.

.

Mahé
Mahé, het belangrijkste eiland met de internationale luchthaven, en de hoofdstad Victoria biedt een voor de Seychellen unieke combinatie. Niet alleen de vanzelfsprekende paradijselijke stranden, maar ook uitstappen naar Victoria en/of het Nationaal Park behoren tot de mogelijkheden.

.
Praslin
Op 15 min. vliegen van Mahé. Hier bevindt zich in "La Vallée de Mai", schitterende jungle door de UNESCO geklasseerd als Patrimonium van de Mensheid. Dit unieke stukje natuur wordt meer dan eens vergeleken met de enige, echte Tuin van Eden! Het is dan ook het meest bebloemde eiland van de Seychellen. Vanaf Praslin kan u ook een excursie maken naar het eiland La Digue.

Op dit eiland selecteerden wij voor u het Constance Lémuria Resort 5*:

In Anse Kerlan, op de noordwestkust van Praslin, bevindt zich het hotel Constance Lémuria Resort, temidden weelderige plantengroei en omgeven door een kalme lagune. Constance Lémuria Resort (lid van Relais & Châteaux) voelt zich ongetwijfeld geroepen om aan de steeds hogere eisen van het cliënteel te voldoen; het slaagt er immers in een zeer hoog comfort te bieden, met daarenboven extra aandacht naar het behoud van de kostbare natuur in zijn omgeving.

.

La Digue

La Digue is ongetwijfeld het meest fotografeerde eiland ter wereld. Het is bereikbaar bij vertrek vanuit Praslin met een ferry (duur: 35min). De witte stranden, de azuurblauwe zee en de prehistorische rotsen zijn de troeven van dit idyllische eiland.Praktisch:
- Internationale reispas, geldig tot 6 maanden na retour is verplicht
- Geen inentingen vereist
- Evenaarklimaat gematigd door de winden. Constante temperatuur het hele jaar door van ongeveer 25°C tot 30°C ; vochtig seizoen van december tot maart
- Uurverschil: +2u in de zomer, +4u in de winter
- Taal: Frans, Engels en Creools

.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution