Ligging

Château de Feuilles is gelegen in de Seychellen op het eiland Praslin en op 10 kilometer van de luchthaven. Praslin is na Mahé het grootste eiland van de Seychellen. Het resort heeft uitzicht op het strand van Anse Marie-Louise en de Indische Oceaan. 

Accommodatie

Er zijn slechts 9 exclusieve kamers in dit prachtig resort, zodat intimiteit en privacy gegarandeerd wordt. Al de ruime kamers kijken uit op de helderblauwe Indische Oceaan. De suites en villa's smelten als het ware samen met de omgeving door het gebruik van natuurlijke materialen zoals palmboombladeren en hout.

• 'Château Room' (25m²) beschikt over een eigen tuin en een oogverblindend panoramisch uitzicht op de zee. Er is een luxueuze badkamer aanwezig met alles wat u nodig heeft. De kamer is verder uitgerust met een king size bed, een minibar, een Nespresso koffiezet, airconditioning en nog veel meer. 

• 'Junior Suite' (35m²) beschikt over een eigen terras gelegen tussen tropische planten. Een ideale suite om volledig tot rust te komen. De kamer is uitgerust met een king size bed, een minibar, een Nespresso koffiezet, airconditioning en nog veel meer.

• 'Junior Suite with Roman hot tub' (35m²) bevindt zich in de tropische tuin. Hier beschikt u over een eigen Romeins warmwaterbad. De kamer is verder uitgerust met een king size bed, een minibar, een IMac computer, een Nespresso koffiezet, airconditioning en nog veel meer.

• 'Château Ocean Suite' (40m²) biedt twee balkonnen met een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. De slaapkamer is uitgerust met een King Size bed. Verder beschikt u over een aparte woonkamer met een minibar, een IMac computer, een Nespresso koffiezet, airconditioning enzovoort. 

• 'Ocean Suite'(50m²) is gelegen in de tropische tuin en biedt een buitengewoon panoramisch uitzicht op de zee en de 12 nabije eilandjes. Via de ruime slaapkamer met king size bed krijgt u toegang tot het terras of het balkon. Verder beschikt u over een aparte woonkamer met een minibar, een IMac computer, een Nespresso koffiezet, airconditioning enzovoort.

• 'Deluxe Family Villa' (85m²) is gelegen in de tropische tuin en biedt een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de zee en het park. De ruime Master slaapkamer leidt naar een mooi terras waar u in alle rust kan genieten. De tweede slaapkamer grenst aan de private tuin. Er zijn twee luxueuze badkamers in de villa die uitgerust zijn met alles dat u nodig heeft. In de woonkamer beschikt u over een IMac computer, een minibar, een Nespresso koffiezet, airconditioning, een Plasma Tv en nog veel meer.

Tafelen

Château de Feuilles biedt een uitzonderlijk gourmet menu en buitengewone gerechten. De chef gebruikt voornamelijk de exotische en natuurlijke ingrediënten afkomstig van zijn eigen tuin en van het eiland. Geniet van de overheerlijke keuken op het terras of in de tuin van het resort. 

Ontspanning

Kom volledig tot rust in de luxueuze spa of neem deel aan een van de excursies die het resort organiseert. In deze prachtige omgeving kan u eveneens heerlijk gaan fietsen, mountainbiken of golfen. Ontdek de exotische onderwaterwereld en ga duiken, snorkelen of vissen. Uiteraard kan u ook terecht in het buitenzwembad.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution