LIGGING
Een fantastische locatie in een legendarisch park in één van de mooiste en meest geliefde oorden van Duitsland: Baden-Baden. In 10 minuten wandelt u naar het centrum van de oude stad.

SLAPEN
Het hotel is uitgerust met stijlvolle kamers, elk met een individueel decor en inrichting, vaak met antiek en originele touches. U kan kiezen tussen Classic of Superior. Elke kamer is uitgerust met satelliettelevisie, een minibar, een balkon en een badkamer met Italiaans marmer.

TAFELEN
Het Brenners Park gourmetrestaurant heeft 2 Michelinsterren en serveert internationale gerechten. Het Wintergarten Restaurant baadt in natuurlijk daglicht met adembenemend uitzicht op het park en de kleurrijke drukte van de beroemde Lichtentaler Allee.

ONTSPANNEN
De Oleander Bar is een ideale ontmoetingsplaats; gemoedelijk met discrete pianomuziek. De Kaminhalle paalt aan de bar en is het sociale hart van het hotel. Verder is er de Cigar Lounge en humidor. Het tuinterras is de perfecte plek om te genieten van een mooie zomeravond. U kan ook gebruik maken van de fitness en de Sports Bar.

Vermaarde spa met zwembad in Romeinse stijl, ontspanningskamers en diverse sauna's. Er worden ook massages en wellnessbehandelingen gegeven.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution