DE AZURENKUST - Pastis en joie de vivre voor levensgenieters

De Azurenkust dankt zijn naam aan het prachtige azuurblauwe water dat u langs de kust kan zien. Geniet van heerlijke temperaturen, lange zandstranden, zonovergoten terrasjes en de verrukkelijke gastronomie aan de meest Zuidelijke kuststrook van Frankrijk voor de ultieme droomvakantie. Ontdek de verscheidene wondermooie (bad)steden die zorgen voor een optimaal vakantiegevoel.

Saint-Tropez
Een vakantie aan de Azurenkust is niet compleet zonder een bezoek aan de populaire havenplaats Saint-Tropez. Het hele jaar door bezoeken vakantiegangers deze stad om de oude haven te bezichtigen en de Mediterrane sfeer te proeven. De stranden van Saint-Tropez bevinden zich net buiten het dorp in de baai van Pampelonne. Deze stranden bieden zowel een breed aanbod aan voorzieningen zoals restaurantjes en terrasjes aan het water, als allerlei (water)sportactiviteiten.

Cannes
Cannes, een wereldwijd bekende badplaats met een groot aanbod aan bezienswaardigheden, staat onder meer bekend als ‘de parel Côte d'Azur’. Vanwege het wereldberoemde Filmfestival is deze badplaats zeer geliefd bij internationale sterren en beroemdheden. Ook het nachtleven in Cannes is zeer uitgebreid. De haven is een absolute aanrader er zijn zowel peperdure jachten, als vissersboten te bezichtigen. 

Nice
Nice is de ideale stad om strand, cultuur en shopping perfect met elkaar te combineren. Het strand ligt als ware in het midden van de stad, omgeven door tal van winkels en bezienswaardigheden. Een wandeling langs de wereldbekende boulevard Promenade des Anglais mag zeker niet ontbreken.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution