LIGGING
Een sublieme ligging aan zee, op het uiterste punt van het schiereiland van Cap-Ferrat tussen Monaco en Nice, middenin een prachtig park met mediterrane tuinen.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 73 kamers en suites verdeeld over het historisch hoofdgebouw en de nieuwe Residence (2009). Geraffineerde stoffen in pastelkleuren zorgen voor een serene sfeer. Alle kamers met airconditioning bieden uitzicht op de tuin of de zee. Gratis WiFi is inbegrepen. Vanaf de superior zeezichtkamers is er een aparte douche en sommige suites hebben ook een eigen zwembad. Alle kamers zijn voorzien van een iPod-dock, een minibar en een lcd-tv. 

TAFELEN
Chef Didier Aniès (1 Michelinster) serveert een creatieve keuken op basis van lokale producten in het restaurant Le Cap. Restaurant La Véranda verwelkomt u de hele dag door. Verder kan u naast het Olympisch buitenzwembad genieten van mediterrane gerechten in Club Dauhpin.


ONTSPANNEN
Gesofisticeerde bar, ontworpen door Pierre-Yves Rochon waar ze lekkere cocktails serveren op basis van champagne en Martini. Een nieuwe Spa, zowel indoor als outdoor (Carita en Comfort Zone) waar u kunt genieten van gezichts- en lichaamsbehandelingen, een sublieme tuin van liefst 1.200 m² en een Olympisch verwarmd overloopzwembad (te bereiken met de privékabelbaan van het hotel). In juli en augustus is de toegang tot de Kid's Club inbegrepen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution