LIGGING
Gelegen op de oostkust van Martinique in het charmante stadje Le François, op 25 km (30 minuten) van de internationale luchthaven.

SLAPEN
Het resort bestaat uitsluitend uit 50 suites in totaal: 19 tuinsuites (60 m²) op tuinniveau of op de 1ste verdieping, 24 luxe suites (60 m²) op het niveau van de lagune met openlucht douche, 2 executive suites (130 m²) met een klein privé zwembad en openlucht douche en 5 executive duplex suites (130m²) met een klein privé zwembad.
De suites liggen verspreid over 18 villa’s. Elke  suite beschikt over een terras of loggia, individuele airconditioning, een bed van 2x2 m, een televisie met plasmascherm met DVD/CD-speler, telefoon en Wifi, een minikluis, een maxibar, een ijsblokjesmachine, een Espresso machine, een haardroger en apart toilet.

TAFELEN
Het resort beschikt over 2 restaurants: Le Campêche, een visrestaurant met typische Creoolse gerechten en Le Belém, een ideaal restaurant met een grote voorraad aan champagnes en oude rum dat fusion-gererchten serveert. Le Cohi-bar, een lounge bar, is voorzien van een sigarenkelder en 100 soorten rum.


ONTSPANNING
Gratis: een wit zandstrand, mooi zwembad, bibliotheek, autoverhuur, tennisbaan met verlichting, ruimte voor cardiofitness, kleine sportcatamarans, zeekajak, zeilplanken en snorkelen.

Tegen betaling: Spa by Guerlain (schoonheidsbehandelingen, kuren, balneotherapie, hydrotherapie, massages, pakkingen, stoombad), kitesurf, boot zonder vaarbewijs, motorboottochten op de lagune en diepzeevissen op 50 minuten. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution