RHODOS

Het grootste eiland van de Dodekanesos met een rijk verleden en een unieke ligging grenzend aan de Turkse kust. Toppers zijn de historische haventjes, talrijke monumenten, de schilderachtige ommuurde oude hoofdstad en het grote aanbod aan bontwinkels. Het dorpje Lindos is met zijn beroemde akropolis en indrukwekkende stadsmuren zeker aan aanrader!

Rhodos is een bijzonder veelzijdige bestemming; van lange goudgele zandstranden en prachtige baaien tot allerlei bezienswaardigheden en archeologische opgravingen. Zowel voor de zonnekloppers onder ons als de cultuurfanaten heeft dit schitterende eiland veel te bieden.

CYPRUS

Maak kennis met het warmste en droogste eiland van de Middellandse Zee. Het hele jaar door wordt dit eiland verwarmd door de mediterrane zon. Niet te missen bezienswaardigheden zijn de Romeinse villa’s, het kasteel van Paphos, het amfitheater van Kourion en het Trodoosgebergte. 

Cyprus heeft vele gezichten: goudgele stranden, weelderig begroeide bergen, restanten van tempels, fruitboomplantages, terrassen met wijngaarden mooie steden en gezellige dorpjes. Op Cyprus vindt u de ideale mix van zon, natuur en cultuur! Kortom, een verbijsterende vakantiebestemming.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution