LIGGING
Het hotel is gelegen aan het strand Aoratoi en is omgeven door landschapstuinen van 100.000 m². De Marina ligt op wandelafstand.


SLAPEN
Eigentijdse, ruime en luchtige kamers met zicht op de tuin of met zicht op zee en het zwembad. Familiekamers zijn gelegen op de tweede verdieping en Royal Spa kamers in een aparte vleugel, de Royal Spa Adults Only Wing.

TAFELEN
De 8 excellente restaurants zorgen voor een gastronomische reis rond de wereld met een ruime keuze aan zuiderse, internationale en oosterse gerechten. Een speciaal kinderrestaurant maakt het aanbod compleet.

ONTSPANNEN
Het hotel is voorzien van onder andere een gratis kinderclub en kinderzwembad, outdoor tennisbanen, fitnessruimte, diverse bars zoals Le Lagoon Bar & Restaurant aan het zwembad, La Promenade Lounge & Terrace bij de receptie, La Sirene voor teenagers, Le Cool Bar voor snacks, de stijlvolle Amber Lounge Bar en Pier Bar. De Piazza zorgt voor entertainment. Ten slotte is er het Leisure Land met sportfaciliteiten. Ook watersporten.

Luxueuze spa met thalassotherapie (3.000 m2) met onder meer 7 buiten- en binnenzwembaden en een relaxatieruimte met zicht op zee. Verder vindt u er een stoombad en een sauna.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution