LIGGING
Gelegen aan de zuidoostkust van Rhodos, direct aan het strand, op 5 km van het traditioneel dorp Lachania met zijn typische witte huizen en op 30 km van Lindos.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 250 ruime kamers met een fusion van design en handgeschilderde bougainvillea’s op het plafond. Het bubbelbad zorgt voor een mysterieuze sfeer door de nagebootste sterrenhemel. Er zijn deluxe kamers met tuin- of zeezicht, al dan niet met privézwembad, deluxe junior suites met tuinzicht en deluxe family suites met zeezicht.

TAFELEN
Het hotel beschikt over diverse eetgelegen, waaronder 6 restaurants: hoofdrestaurant Aegean, barbecuerestaurant Sta Karvouna, traditioneel Grieks restaurant Lachania, Italiaans restaurant Prestigio, 2 strandrestaurants: Asia en het gastronomische à-la-carterestaurant Thalassa.


ONTSPANNEN
Ruime lobby in het hoofdgebouw, 4 bars, geweldig hoofdzwembad (2.000 m2), een rustig zwembad met eilandje, fitnesscentrum en een apart verwarmbaar zwembad. Het hotel biedt ook de mogelijkheid tot watersporten. Kinderen kunnen zich vermaken op de midgetgolfbaan.

In het AnaNeosis Thalasso Spa Centre kunt u genieten van onder andere thalassotherapieën, de sauna en de hamam. Tevens is er een groot binnenzwembad.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution