LIGGING
Het resort is gelegen op 21 km ten zuiden van Trivandrum en op 9 km van het strand en het befaamde dorpje Kovalam. Het hotel is gebouwd tegen de flanken van een kleine heuvel op het strand van Chowara. Het biedt een grandioos uitzicht over de palmbomen en de oceaan. Dit hotel is erkend voor de Ayurvedische zorgen, het is dus dé plek om te genieten van een uitstekende kuur in een idyllische omgeving.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 80 kamers die verdeeld zijn over individuele bungalows en onderverdeeld in verschillende categorieën. Hun traditionele architectuur met stenen en houten sculpturen staat in perfecte harmonie met de natuurlijke pracht van de tuinen en het strand. De Standaard Cottages zijn gebouwd in steen en hebben een rieten dak. Ze zijn eenvoudig maar functioneel en ruim. Deze zijn allemaal voorzien van een badkamer met grote douche, ventilator, kluis (gratis), bed met muskietennet en een gemeubileerd terras. De Special Cottages hebben een gedeeltelijk uitzicht op zee en dezelfde voorzieningen als de standaard cottages. De Kerala Deluxe kamers hebben airconditioning alsook dezelfde voorzieningen als de cottages.

TAFELEN
Het restaurant stelt een keuze voor uit 250 vegetarische Ayurvedische gerechten, maar ook niet-vegetarische en internationale gerechten. De streek rond Kerala is befaamd voor de erg subtiele gerechten met unieke smaken en een veelheid van ingrediënten zoals kokos, kokosolie en heerlijk geurende specerijen. Daarnaast is er 24-uurs roomservice.


ONTSPANNEN
Gratis: zwembad met ligstoelen en parasols van het naburige hotel (zelfde eigenaar), het privé strand (op 10 min. te voet en met trappen) met ligstoelen, parasols en handdoeken. Alle infrastructuur van het naburige Manaltheeram Hotel kan kosteloos worden gebruikt (gratis shuttles).

Tegen betaling: boetiek, ruimte met internet, Ayurvedische apotheek, yoga en meditatie en de Ayurvedische Spa.

Ayurveda Programma (enkel op 15d/14n): 2 programma’s: “Rejuvenation”, een programma ter vernieuwing van de weefsels en cellen die ons lichaam vormen, en het programma “Body Purification”, gericht op de eliminaties van toxines van het lichaam. De behandelingen nemen dagelijks minimum 2 uur in beslag en gaan samen met een dagelijkse medische opvolging.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution