DE AMALFITAANSE KUST
Eén van de mooiste kusten in Italië met een paradijselijk landschap. Miraculeus vastgeklampt aan de rotsen, tussen het blauw van de hemel en de Tyrreense zee. De Amalfikust behoort met zijn citroenbomen, schilderachtige dorpjes, steile kliffen en oude ruïnes tot het UNESCO-erfgoed. Verder telt de kustlijn telt heel wat wandelpaden. Eén van de populairste paden is het ‘Pad der Goden’ tussen Positano en Praiano.


LIGURIË
Deze kuststreek is beter bekend als de Bloemenrivièra of de Italiaanse Rivièra. Ligurië staat voornamelijk bekend om zijn prachtige kuststrook, maar het gebied heeft nog veel meer te bieden. Landinwaarts kan u genieten van de prachtige natuur. De helft van de regio is voornamelijk bedekt met bos. Een bezoekje aan de rotskusten van Le Cinque Terre en het vissersdorpje Portofino zijn zeker een must.


TOSCANE
Een waaier van charme, authenticiteit en kunst. Toscane biedt u als toerist een ideale vakantie: schitterende natuur, een stralende zon, schilderachtige dorpjes, rijke cultuur, een verrukkelijke keuken en heerlijke wijnen, waaronder de bekende Chianti wijnen. Indien u prachtige gebouwen, kerken en andere monumenten wil bezichtigen, zijn de steden Florence en Pisa zeker eens een bezoekje waard. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution