LIGGING
Een sfeervolle locatie tussen Firenze en Siena, omgeven door 700 ha. glooiende Toscaanse heuvels. U kan een pendelbusje naar de renaissancestad Firenze nemen.

SLAPEN
De 50 kamers kijken uit op de wijn -en olijfgaarden. Ze zijn stuk voor stuk verschillend qua inrichting en stijl. De meeste kamers hebben typische houten plafonds, terracottavloeren en een marmeren badkamer. U kan kiezen tussen Classic, Executive of Deluxe.

TAFELEN
Het La Torre gourmetrestaurant, dat over een Michelinster beschikt, laat u proeven van de succulente Toscaanse keuken. Lokale ingrediënten van hoge kwaliteit en bioproducten vormen de basis. Pasta, brood en gebak worden in huis gemaakt. U kunt dineren op het panoramisch terras of in het restaurant met historische haard.

ONTSPANNEN
Authentieke bar en wijnbar in de gewelfde kelders, prachtige kapel met fresco’s, een fitnesscentrum en een riante tuin met buitenzwembad.

De eerste exclusieve spa is ontworpen door ESPA met gebruik van de allernieuwste technologieën. U kan er onder andere massageruimtes, een sauna, stoombad en een spabad vinden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution