LIGGING
Gelegen in Casamicciola Terme, een klein, gezellig dorpje op het eiland Ischia, omgeven door heuvels en op een paar minuten van de zee. U verblijft op enkele kilometers van het vredige Lacco Ameno en het pittoreske Sant’Angelo. Boottrips brengen u naar Napels, Amalfi, Capri,…

SLAPEN
Elegant, in mediterrane stijl, van klassiek tot licht koloniaal. De kamers zijn ruim en voorzien van een satelliettelevisie, airconditioning en WiFi. Ook wordt er elke dag een gratis krant bezorgd. U kan kiezen uit Superior, Deluxe of Prestige.

TAFELEN
Restaurant Il Mosaico (o.l.v. Nino Di Costanzo) werd bekroond met 2 Michelinsterren en serveert verse, gastronomische gerechten. Het restaurant Gli Ulivi Grill & Pizzeria serveert dagverse streekgerechten met in de avond livemuziek. Bar Restaurant Bouganville op het dakterras is open voor het diner.

ONTSPANNEN
De bar Il Mosaico biedt een gezellige loungesfeer met rustige muziek. Lobbybar, vaak met live muziek. 

Het hotel biedt een uitmuntende, bijzonder mooie spa aan met helend thermaal water. Het wellnesscentrum is gebouwd op het terrein van een thermale spa uit de klassieke oudheid. Alle programma’s zijn op maat. Verder is er een thermaal buiten -en binnenzwembad.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution