Gaat uw voorkeur uit naar een rustige spa omringd door groene heuvels in het noorden of wilt u eerder uw wellnessvakantie combineren met sportieve activiteiten? Kroatië beschikt over verscheidene thermale centra’s waar tal van ontspanning- en schoonheidsbehandelingen worden aangeboden. Deze programma’s zijn gebaseerd op het gebruik van minerale/thermale wateren, die een positieve invloed hebben op de fysische en psychische gezondheid van de mens.

De meeste Kroatische thermen zijn gelegen in het noorden van het land, vooral rond Zagorje kunt u de meest bekende gezondheids- en thermale centra’s vinden. In Slavonië zijn de spa's van Daruvar, Lipik en Topusko zeker een aanrader. In deze gebieden werden zijn in het verleden vele onderaardse waterbronnen met genezende eigenschappen gevonden, waardoor dit een ideale regio is om helemaal tot rust te komen. Wilt u eerder zon, zee en strand combineren met een wellnessvakantie? Van de spa's in de Kroatische kustgebieden zijn de Istrische spa's in het binnenland van Noord-Istrië het meest bekend.

Wilt u na een zonnige dag heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dan is het een uitstekend idee om in een wellneshotel te verblijven waar u uzelf helemaal kunt laten verwennen met massages, schoonheidsbehandelingen, jacuzzi’s en sauna’s. Al deze elementen garanderen u een voortreffelijke vakantie!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution