LIGGING
Het hotel Ivan maakt deel uit van het Solaris Hotels Resort en is meteen aan de zee gelegen, omgeven door tal van stranden en een prachtige mediterrane vegetatie. Op 6 km kunt u het centrum van Šibenik bereiken. Verder is het hotel dicht gelegen bij een bushalte, waardoor u makkelijk gebruik kunt maken van het openbare vervoer.

SLAPEN
Alle kamers beschikken over airconditioning, een telefoon, een televisie met satellietzenders, een minibar, een kluis, een badkamer met een douche en een balkon.

TAFELEN
Dit hotel beschikt over één restaurant en een pizzeria. Het Solaris Beach Resort beschikt over verschillende snackbars, het Lounge Restaurant Sibinium en het Dalmatian Ethno Village dat de sfeer van een Dalmatisch dorp met traditionele tavernes creëert.

ONTSPANNEN
Het spa- en wellnesscentrum bestaat uit een complex van binnenzwembaden. In de Zen Spa Zone kunt u verschillende soorten sauna’s, aromatherapie, sensation showers en een solarium vinden. In de Comfort Zone worden speciale gezichtsbehandelingen, massages en bodybehandelingen aangeboden. In de zomer worden er ook massages gegeven op het strand. Er zijn deluxe body behandelingen met wijn, chocola, olijfolie en honing.

Verder is het hotel voorzien van een waterpark, een golfbaan, een minigolfbaan met een piratenthema, een kinderspeeltuin, watersportfaciliteiten, een strandvolleybalveld en tal van andere voorzieningen bij het resort.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution