DE KUST VAN LISSABON
De perfecte mix van strand, cultuur en natuur in de nabijheid van de charmantste hoofdstad van Zuid-Europa. Geniet van zachte temperaturen tijdens de winter en koele briesjes in de zomer. Ontdek het lieflijke Sintra met het sprookjesachtige Pena-paleis, omringd door weelderige bossen, de kosmopolitische badplaatsen met hun schitterende stranden Cascais en Estoril, die faam vergaarden als toevluchtsoord voor Europese royals in de 20ste eeuw.

Geniet van de oude pittoreske volkswijken met steile straatjes en steegjes, oude klassieke trams en een overvloed aan cultuur in de hoofdstad.


DE ALENTEJO
Het nieuwe Toscane! Ontdek de grootste verrassing van Portugal, vredig en authentiek: 27.224 km² weergaloze schoonheid met zijn 3.000 uren zon per jaar, zo’n 50 stranden, traditionele architectuur, historische dorpen en een uitgestrekt wijngebied Alentejo DOC.

Bezoek de bruisende Werelderfgoed stad Évora en geniet van het grote aanbod aan bezienswaardigheden die hier te vinden zijn. Van historische gebouwen, schitterende kathedralen, kloosters tot een Romeinse tempel. Tijd om gelukkig te zijn: de mooiste cadeaus in het leven zijn niet verpakt.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution